Dommere. Sammenslutningen har indgået aftale med DBU Sjælland om, at de stiller dommere til rådighed for ALLE vore kampe.

Henvendelse. DBU Sjællands Dommerkontor træffes mandag-fredag mellem kl. 10-15 på tlf. 4633 3266 (vælg 5 for Dommerafdelingen) ellers på mail dommerhjaelp@dbusjaelland.dk

Flytning/aflysning eller anden ændring af kamp, skal foregå via mail til dommerhjaelp@dbusjaelland.dk og den SKAL komme fra hjemmeholdet. Kampnummer, spilledato, navn på holdene skal oplyses. Hvis du føler, at du ikke får tilbagemelding hurtigt nok (samme dag), så er du velkommen til, at ringe til kontoret.  Ændringer skal via mail, da aftalen SKAL bekræftes via mail.

Indtil videre opkræver DBU Sjælland ikke gebyr for ændring/aflysning af kampe. I skal dog være opmærksom på, at hvis administrationen tager overhånd, så vil der blive indført gebyr.

Ved flytning af kampe SKAL, der omgående aftales ny spilledag. Kan der ikke blive enighed, vil klubben der har aflyst tabe 3 – 0. Afbestilling af dommer og flytning af kamp SKAL meddeles DBU Sjælland hurtigst muligt.

Hvis en kamp ikke spilles – f.eks. udeblivelse eller sen aflysning – så er det den aflysende klub, der betaler evt. dommerudgifter.

Aldersgrænse. Spillerne skal i 2021 være fyldt: Veteran 45 år – dog max 2 på 43 år. Superveteran 55 år – dog max 3 på 53 år.

Spillerantal
Veteran/SuperVeteran: 7 + 3 udskiftningsspillere. Hvis det aftales inden kampen, så kan man spille 8 mands bold.

Spilletid
Veteran/SuperVeteran: 2 x 30 min.

Regler
Der spilles efter DBU Sjælland’s fælles Turneringsregler: LINK
Veteran/SuperVeteran: Gult kort giver 5 min. udvisning.
Rødt kort er for resten af kampen (ingen Karantæne).
Vunden kamp giver 3 point. Uafgjort giver 1 point.

Særregler Der er mulighed for, at der i 7-mandskampe – Veteran / SuperVeteran – kan indsættes en ekstra mand, hvis/når et hold kommer bagud med 3 mål. Mulighed for en ekstra spiller gælder, så længe holdet er bagud med 3 eller flere mål. Bliver der reduceret, så man kun er bagud med 2 mål, så skal man tilbage til 7 spillere.

Resultater
Kampresultat indsendes via hjemmesiden KAMPKORT senest fredag i kampugen.
BØDE på 100 kr, hvis der ikke indsendes RESULTAT efter afslutningen af turneringen.